Всеки обича домът му да бъде покрит с цветни и свежи килими. Те допринасят уют и комфорт в къщи. Но винаги идва моментът, в който е нужно да бъдат почистени. За качествено почистване задължително са нужни професионални препарати и машини. Ако решите да се справяте сами с този проблем, най-вероятно няма да успеете. В такива ситуации ние ще ви помогнем с най-голямо удоволствие, като дори не е нужно да напускате дома. Ние от Пране на килими София предлагаме безплатен транспорт и ще дойдем да вземем Вашият килим и да го върнем в удобен за вас ден и час.

Нашите препарати са най-високият клас швейцарски 100% биоразградими препарати и се справят безупречно с всеки вид замърсявания. Служителите на Kilimcheto.com са от дълги години в сферата и с опита и професионализма си допринасят за перфектното измиване на Вашият килим или др. Имаме специализирани машини за всеки един случай.

Освен с пране на килими се занимаваме още с пране на одеяла, губери, завивки и китеници. Пране натънки и дебели пердета и цялостно пране на автомобили. Долу може да видите цени за нашите услуги:

Пране на килими – 4.5 лв/кв. м

Транспорт – НАПЪЛНО БЕЗПЛАТЕН

Цена за пране на одеяла, губери, китеници – 2.90 лв кг.
Цена за пране на олекотена завивка – 13 лв. бр
Двойна олекотена – 17 лв. бр.
Завивка с пух – 22 лв. бр.
Двойна завивка с пух – 27 лв. бр.
Цена пране на пердета:
Тънко перде – 5 лв. бр.
Дебело перде – 10 лв. бр.

Цялостно пране и измиване на автомобил – 150 лв.

Обадете се на 0877775120 за да получите професионално пране на килими с безплатен транспорт на най-изгодните цени на пазара!

Вижте нашите цени – най-изгодните на пазара.

За контакти и заявка за пране на килими или др.

Снимки на малка част от нашата работа.