Пране на килими София – безплатен транспорт от Kilimcheto.com

Пране на килими София – заявете на тел. 0877775120

Kilimcheto.com предоставя професионално пране на килими, завеси, тапицерии и текстил плюс транспорт. Ние взимаме Вашият килим или завеса от адреса ви в удобен за вас ден и час и го връщаме в перфектно чисто състояние, когато Ви е удобно. Имаме повече от 10 години опит в прането на килими, а служителите ни са се доказали в сферата. Извършваме ръчно и машинно пране, като разполагаме с висок клас машини и качествени швейцарски препарати.

Взимането и доставката на Вашите килими, завеси и всякакъв текстил от врата до врата е напълно безплатна. Защото вместо да разнасяте вашите килими като хамали, ние ще ги вземем от дома ви в удобно за вас време и час. Пране на килими София (Kilimcheto.com) предлага най-качествените услуги в сферата с най-атрактивните цени. За пране на килими на кв.м. – 4.50 лв., което ни превръща в най-изгодната фирма за пране на килими в столицата. Тъй като останалите фирми работят на завишени цени на килограм и това прави услугата при тях в пъти по-скъпа.

Пране на килими София – 4.5 лв/кв. м с безплатен транспорт от врата до врата

Заявете сега на тел. 0877775120

Цена за пране на одеяла, губери, китеници – 2.90 лв кг.
Цена за пране на олекотена завивка – 13 лв. бр
Двойна олекотена – 17 лв. бр.
Завивка с пух – 22 лв. бр.
Двойна завивка с пух – 27 лв. бр.
Цена пране на пердета:
Тънко перде – 5 лв. бр.
Дебело перде – 10 лв. бр.

Цялостно пране и измиване на автомобил – 150 лв.

Транспорт – НАПЪЛНО БЕЗПЛАТЕН

Може да видите повече за услугите за пране на килими и др., които предлагаме.

Тук може да погледнете нашите цени – най-изгодните на пазара.

За контакт и заявка за пране на килими или др.

Снимки от една малка част от работата ни.

Препаратите, които нашата фирма използва са напълно безопасни. Защото работим с висок клас швейцарски биоразградими препарати, като са сертифицирани по всички европейски изисквания. Също така са антистатични, антибактериални и анти-алергични. Опитът, които притежават служителите на Пране на килими София и модерните машини, както и всякакъв тип препарати и оборудване ни прави най-добрия избор за пране на килими от врата до врата.

Не се притеснявайте, че зимата Вашите килими, пердета, мокети или др. няма да изсъхнат бързо и ще трябва да чакате. Защото ние имаме на разположение професионално-оборудвано сушилно помещение. Във всеки сезон може да ни се доверите и да върнете свежестта у дома. Предлагаме най-качествената услуга на най-добрата цена, защото искаме всеки от нашите клиенти да бъде доволен. След като използвате услугите ни, рано или късно ще ги използвате пак, тъй като ще останете очаровани от чистотата и свежестта, която внасяме дори и в най-мръсните преди това завеси и мокети.

За да не се натрупат микроби, прахоляк или мухъл във Вашите килими е важно да ги перете поне веднъж годишно. Имайте предвид, че ако у дома има домашни любимци или пък алергични хора е хубаво да ги перете по-често. С изпирането ще внесете свежест във въздуха в стаята, ще намалите шанса от разпространение на микроби. Не забравяйте, че като поддържате Вашите килими чисти удължавате значително техния живот.

Обадете се на 0877775120 за професионално пране на килими София на най-изгодните цени на пазара!